Over ons

De gedachten over een uniform matras met aanvullende eigenschappen ontstond ruim 10 jaar geleden. De bedenkers achter het Pure & Perfect matras zijn afkomstig uit verschillende branches. Maar allemaal wel met een passie voor slapen. Dat wil zeggen, de Matras. In deze context schrijven we dit woord met de hoofdletter M.

 

Weet je wat jij moet doen? Je moet matrassen via internet verkopen. Een hele nieuwe markt en ongekende mogelijkheden. En zo geschiedde het dat in 2006 een matrassenfabrikant met ruim 100 jaar ervaring in zee ging met een jong dynamisch e-commerce bedrijf. Een samenwerking welke tot op de dag van vandaag standhoudt.

 

En wanneer de samenwerking goed is, dan ga je elkaar verder helpen in de ontwikkeling. Ruim 10 jaar geleden filosofeerden we over de matrassenmarkt met al haar marketingcampagnes en trucs. Een matras is toch een matras. Het was april 2016 dat we tijdens een zeer vermakelijke lunch gezamenlijk op het idee kwamen om een Anti-Mug matras op de markt te brengen. Je raadt het al, aanleiding hiervoor was dat irritante beestje dat tijdens de lunch continue om ons heen dwarrelde.

 

Zoemmmm, de gedachten aan een uniform matras met Anti-Mug eigenschappen liet ons niet meer los. De periode van ontwikkelen, testen, door ontwikkelen en nog eens testen brak aan. Met de productkennis van de matrassenfabrikant en de vele klantenervaringen die het e-commerce bedrijf in de afgelopen 10 jaar had opgedaan werd in rap tempo een matras ontwikkeld welke voor iedereen geschikt zou zijn. Stap 1 was gezet. We hadden een uniform matras ontwikkelt.

 

De grote vraag die opdoemde was hoe we nou daadwerkelijk een matras Anti-Mug eigenschappen konden meegeven. De optie om bij aankoop van de matras een vliegenmepper cadeau te doen bleef bij een grappige anekdote. Maar wanneer je met vele mensen praat over het idee, dan zie je dat er vanuit geheel andere hoek opeens de oplossing wordt aangedragen. En dat overkwam ons ook. Het gepatenteerde en geregistreerde Eco-Shields bracht de uitkomst. Deze toepassing konden we gebruiken in de matrashoes. Alles bij elkaar heeft dit geresulteerd in de Pure & Perfect matras, een perfect matras met Anti-Mug eigenschappen.

 

Pure & Perfect is onderdeel van Tiqqel BV. Tiqqel BV is gevestigd aan Duit 1, 8305 BB te Emmeloord.

 

 

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0