EcoShield®

DE NATUURLIJKE BESCHERMING VAN TEXTIEL TEGEN INSECTEN

Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling is EcoShield® het resultaat van een algemeen verlangen om het natuurlijke en biotechnologie te combineren in de strijd tegen insecten. Het actieve bestanddeel van een EcoShield® behandeling is 100% natuurlijk: Eucalyptus Citriodora, gebaseerd op plantaardige olie, is gekend als afweermiddel tegen insecten. Het beschermt je van verdere insektenvermenigvuldiging en garandeert jou kwaliteitsvolle nachten.

 

Eucalyptus Citriodora-olie is gedistilleerd en verrijkt uit zijn bladeren. De olie is compleet ongevaarlijk voor mensen. EcoShield® beschermt tegen verschillende insecten: matrasmijten, huisstofmijten, muggen, motten. Alle natuurlijk en synthetisch textiel behandeld met EcoShield® is wasbestendig.


Eucalyptus Citriodora is een boom die in gematigd en tropisch klimaat voorkomt. De plantaardige olie wordt uit de bladeren gehaald. Deze olie is krachtig tegen bijtende insecten en is uitermate afwerend. De natuurlijke olie gebruikt men meestal in de cosmetische wereld. Eucalyptus Citriodora: Dit actieve bestanddeel is geregistreerd volgens de Europese Richtlijnen voor Biocide Producten.

Actieve substantie: citriodol. 

 

 

 

 


anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0