Info voordat je bestelt

Bestellen

Weg met de muggen en alle andere beestjes. Je staat op het punt om het Pure & Perfect anti-mug matras of Pure & Perfect anti-mug topper te bestellen. Dat kan eenvoudig en snel. Wanneer je één van deze twee producten aanklikt, dan kan je jouw gewenste afmeting bestellen. We hebben in principe de standaard afmetingen voor een eenpersoonsmatras (70x200, 80x200 en 90x200), twijfelaar matras (140x200) en tweepersoonsmatras (160x200 en 180x200) op voorraad. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestigingsmail en nemen wij contact met je op om een afleverdatum af te spreken.

 

Mocht je een afwijkende maat willen bestellen, dan kan dat uiteraard. Hiervoor kan je in het dropdown menu jouw gewenste maat aanvinken. Aangezien we niet in bulk produceren is hiervoor de gemiddelde levertijd 10-15 werkdagen.

 

Betalen

Je hebt de eerste stap gezet door de juiste afmetingen van jouw Pure & Perfect anti-mug matras of topper te kiezen. Wanneer je op BESTEL NU klikt, ga je naar de bestelpagina. Op deze overzichtspagina zie je bij stap 1 jouw gekozen bestelling. De getoonde prijs is inclusief BTW.

 

Bij stap 2 op dezelfde pagina kan je jouw gewenste betalingsmethode kiezen. Betalen kan middels iDEAL, Paypal, Bancontant / MrCash, Creditcard of bij aflevering middels contante betaling of PIN. Wanneer je kiest voor contante betaling of PIN dan vragen we een administratieve bijdrage van € 6,95. Tevens kan je bij stap 2 aangeven of je de matras of topper wilt laten bezorgen op jouw adres of dat je deze zelf wilt ophalen. Voor het bezorgen in Nederland brengen we geen verzendkosten in rekening. Wanneer we jouw bestelling moeten bezorgen in België dan vragen we een kleine bijdrage in hoogte van € 24,95.

 

Tot slot kan je bij stap 3 je persoonlijke gegevens invullen. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling is het mogelijk een alternatief bezorgadres in te vullen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je bestelling bij de buren te laten bezorgen als je zelf niet thuis kunt zijn op het moment van levering.

 

Wij maken gebruik van een streng beveiligde betalingsomgeving. Dit houdt in dat alle gegevens veilig worden “opgeborgen” en dat de SSl payment security garant staat voor een veilige afhandeling van jouw bestelling.

 

Verzend- en bezorgkosten

Pure & Perfect levert haar anti-mug matrassen en toppers direct vanaf de fabrikant aan jou. Hierdoor besparen we vele kosten. We pretenderen transparant te zijn. De bezorging doen wij niet zelf, maar laten wij doen door erkende meubeltransporteurs. Onze transporteurs leveren standaard jouw bestelling op de begane grond af. Voor verzending in België brengen wij € 24,95 in rekening. Dit doen wij omdat wij deze kosten ook van onze logistieke partners doorberekend krijgen.  

 

Levertermijn en aflevering

Matrassen en toppers die voorradig zijn worden snel bij je thuis of op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd. In principe kan dat binnen 3 werkdagen.

  

100 dagen uitproberen

Zoals je hebt kunnen zien, kan je het Pure & Perfect matras 100 dagen uitproberen. Ons 100 dagen gratis uitproberen beleid is van toepassing op één bestelling per adres en/of klant, met een maximum van twee éenpersoonsmatrassen. Mocht het matras binnen deze 100 dagen jammer genoeg niet aan jouw wensen voldoen, neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat we het matras bij je ophalen en bij ontvangst van het matras in het Pure & Perfect magazijn jou binnen 30 dagen het gehele aankoopbedrag terugbetalen. 

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0