Dealerschap

Pure & Perfect heeft als Nederlandse leverancier van matrassen en toppers een uniek assortiment perfecte matrassen samengesteld. De slaapproducten van Pure & Perfect hebben specifieke eigenschappen die zijn gebaseerd op het geregistreerde ECO-Shield®.

 

De buitenhoes van dit comfortabele matras is voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®. Door het bewegen van het lichaam op dit matras breken de micro-capsules waardoor de geur van de Eucalyptus Citriodora vrijkomt. De koudschuimmatrassen van Pure & Perfect hebben door de toevoeging van het ECO-Shield® in de buitenhoes een karakter gekregen welke 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug is.

 

We worden met enige regelmaat gepromoot middels publicaties in kranten, tijdschriften, weekbladen en woonblogs. Vanuit Pure & Perfect zijn wij altijd op zoek naar wederverkopers. Heb jij een online (slaap) winkel en wil je deze winkel uitbreiden met een uniek assortiment matrassen dan bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons dealerschap programma. Hierbij beheer je zelf je eigen webshop en maak je gebruik van onze voorraad en content. Je koopt direct in bij Pure & Perfect en wij leveren rechtstreeks aan jouw klant.

 

Voordelen van Pure & Perfect dealerschap programma

◦   Aantrekkelijke marges

◦   Geen zorgen om verzending

◦   Regelmatig aanlevering van content en beeldmateriaal

◦   Geen franco bedragen, matrassen of toppers zijn per stuk bestelbaar

 

Ben je geïnteresseerd om partner te worden van Pure & Perfect of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@pureperfect.nl

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0