Copyright

Pure & Perfect (Tiqqel BV) is auteursrechthebbende van deze website en hecht waarde aan haar auteursrecht. Omdat de gehele site van pureperfect.nl auteursrechtelijke bescherming geniet, is het niet toegestaan deze website te framen en/of (stukken) tekst te verveelvoudigen (anders dan het downloaden en bekijken daarvan en/of het afdrukken van een enkele, harde kopie).

Het is dan ook strikt verboden om, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van pureperfect.nl, teksten elders beschikbaar te stellen op een netwerk en/of door te sturen naar andere belanghebbenden.

 

Tevens zijn veel gebruikte woorden, afbeeldingen en beeldmerken op deze website eigendom van pureperfect.nl en dus mogen deze, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van pureperfect.nl, niet elders vermeld worden of voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Informatie

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Pure & Perfect via ons contactformulier.

 

 

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0