Alles wat je moet weten over het Pure & Perfect matras

Vragen over de Pure & Perfect matras

Wat maakt de Pure & Perfect matras zo bijzonder?

Waarom maar één model matras?

Eén model matras? En die is voor iedereen comfortabel?

Het perfecte matras voor een lage prijs, dat bestaat niet?

Voor welk gewicht is de Pure & Perfect matras geschikt?

We zijn met zijn tweeën, moeten we nou één tweepersoons matras of twee eenpersoons matrassen kiezen?

Is de Pure & Perfect matras geschikt voor alle bedden?

Zijn er ook afwijkende maten van de Pure & Perfect matras verkrijgbaar?

Waarom hebben jullie maar één model hardheid van de Pure & Perfect matras?

 

Vragen over hoes met EcoShield® behandeling 

Van welk materiaal is de hoes van de Pure & Perfect matras gemaakt?

Overheerst de geur van de hoes niet?

Is de hoes afneembaar en wasbaar?

 

Wat maakt de Pure & Perfect matras zo bijzonder?

Je herkent het vast wel. Hoogst irritant als je niet in slaap kan vallen wanneer een zoemende mug je loopt te irriteren. Of wanneer je wakker wordt en dat je vol muggenbeten zit. In samenwerking met verschillende fabrikanten hebben wij een matras ontwikkelt die de kans op muggenbeten met 90% verkleind. De buitenhoes van dit comfortabele matras is voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®. Door het bewegen van jouw lichaam op dit matras breken de micro-capsules waardoor de geur van de Eucalyptus Citriodora vrijkomt. En dat is nou net een geur waar de muggen niet van houden.

 

Waarom maar één model matras?

Mooi verhaal zou je zeggen. Een matras met anti-mug eigenschappen. Wat maakt het matras nou nog meer bijzonder? De Pure & Perfect matras is een hoogwaardig kwalitatief matras welke dankzij de combinatie van verschillende materialen voldoet aan alle slaapcomfort wensen. De innovatieve opbouw van het matras zorgt voor elke lichaamstype een plezierige slaaphouding. Dat is een hele mond vol. Simpel gezegd komt het er op neer dat we in onze optiek met één model matras het perfecte matras kunnen aanbieden. Een matras die qua slaapcomfort door een groot testpanel uitvoerig is getest. Met andere woorden, het perfecte matras voor iedere slaper. En dat aangevuld met een buitenhoes welke 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug is.

 

Eén model matras? En die is voor iedereen comfortabel?

Ja we weten het. Als je naar een beddenwinkel gaat of wanneer je online een matras wilt kopen dan zie je door de bomen het bos niet meer. Tientallen, nee wel honderden verschillende type matrassen welke allemaal worden aangeboden. De één nog beter dan de ander. Wij zijn van mening dat dat veel makkelijker kan. We hebben een grote groep mensen gevraagd naar hun slaapwensen, wat ze als prettig ervaren en wat ze absoluut niet als prettig ervaren. Op basis van al deze gegevens hebben wij in samenwerking met verschillende fabrikanten het perfecte matras samengesteld welke voldoet aan alle wensen en eisen die worden gegeven aan het begrip slaapcomfort. Een matras voor iedereen. En dat heeft natuurlijk zijn voordelen. En om dat te benadrukken kan je de Pure & Perfect matras vrijblijvend -100 dagen- uitproberen. 

 

Het perfecte matras voor een lage prijs, dat bestaat niet?

Je hebt matrassen voor een hele lage prijs en je hebt matrassen voor een hele dure prijs. Dat is allemaal afhankelijk van de opbouw van het matras. Daarnaast zie je dat alle bekende matrassenmerken gekozen hebben hebben voor de verkoop via “erkende” beddenwinkels die te pas en te onpas met schreeuwerige reclames jou gek maken. Wij doen niet mee aan dit spel, simpelweg omdat een kwalitatief goed matras niet veel hoeft te kosten. Doordat wij gekozen hebben voor één type matras, aangevuld met het anti-mug buitenhoes, en geen gebruik maken van absurde marketing campagnes en tussenhandel kunnen wij goedkoop het perfecte matras aan jou leveren. We zouden zeggen, lekker Pure & Perfect.

 

Voor welk gewicht is de Pure & Perfect matras geschikt?

Of je nou veel weegt of weinig weegt, de Pure & Perfect matras past zicht goed aan jou aan. De Pure & Perfect matras is ontwikkeld voor personen die tussen de 50 kg en 120 kg wegen. Dit kan omdat we 7 zones in het matras hebben aangebracht. Hierdoor is het niet nodig dat we ingewikkelde hardheden hoeven te kiezen. De combinatie van alle materialen zorgen ervoor dat het matras voor jou geschikt is.

 

We zijn met zijn tweeën, moeten we nou één tweepersoons matras of twee eenpersoons matrassen kiezen?

Tsja….dat is een heel persoonlijke keus. Wanneer je kiest voor één tweepersoonsmatras is het grote voordeel dat je geen split in het midden hebt. Een nadeel kan zijn dat je slecht slaapt wanneer je bedgenoot continue aan het draaien, bewegen of woelen is. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Het voordeel van twee éénpersoonsmatrassen is dat je minder last zal hebben van alle bewegingen van je slaapgenoot. Voor het ligcomfort maakt het voor beide keuzes niet uit. De materialen en de opbouw van het matras zijn hetzelfde.

 

Is de Pure & Perfect matras geschikt voor alle bedden?

Het antwoord hierop is volmondig JA. Wij hebben het matras zodanig ontwikkeld dat deze geschikt is voor vaste- en verstelbare lattenbodems. Wel adviseren we je om een goede bedbodem in je ledikant te plaatsen. Dit kan al een eenvoudige lattenbodem met ongeveer 20 latten zijn. Het komt er op neer dat de afstand van de latten circa 4-5 cm dient te bedragen. Het zou toch een beetje zonde zijn dat je niet van jouw Pure & Perfect matras kan genieten omdat je bedbodem het laat afweten. Ja, dan zou je eventueel jouw matras op de grond kunnen liggen. Maar of dat nou ideaal is? Heb je geen ledikant, maar een boxspring? Top, ook daar past de Perfect & Pure matras uitstekend op.

 

Zijn er ook afwijkende maten van de Pure & Perfect matras verkrijgbaar?

Een terechte vraag. We kunnen ons goed voorstellen dat wanneer je 185 cm lang bent, dat een matras met een lengtemaat van 200 cm een beetje aan de krappe kant is. De weergegeven maten op de bestelpagina zijn de meest voorkomende breedte- en lengte maten die we verkopen. Maar ben jij op zoek naar een matras met de afmetingen 130 x 220 cm dan is dat helemaal geen probleem. Zelfs niet als deze afmeting in het lijstje staat vermeld. Dus wanneer je op zoek bent naar een matras met de lengtemaat 210 cm of 220 cm dan helpen wij je graag. Hetzelfde geldt wanneer je op zoek bent naar een matras met lengtemaat 160 cm. Ook dat is geen probleem. 

 

Waarom hebben jullie maar één model hardheid van de Pure & Perfect matras?

De bedenkers en makers van het Pure & Perfect matras hebben vele jaren ervaring met het fabriceren en verkopen van matrassen. Door de samenstelling van de verschillende materialen welke wij voor de  matras hebben gebruikt, hoeven we geen rekening te houden met het lichaam en/of lichaamsgewicht. Dit is uitvoerig getest. Daarnaast is het niet geheel onbelangrijk om te vermelden dat we vele hotels hebben voorzien van soortgelijke matrassen. En zoals je zult begrijpen worden de matrassen daar niet per persoon gewisseld.

 

Van welk materiaal is de hoes van de Pure & Perfect matras gemaakt?

De gebreide katoenen buitenhoes van ons perfecte Pure & Perfect matras is voorzien van een 100% EcoShield® behandeling welke jou beschermt tegen verschillende insecten zoals matrasmijten, huisstofmijten, muggen en motten. Een wat? Het is een mond vol, maar waar het op neer komt is dat de stof behandeld is met Eucalyptus Citriodora olie. Eucalyptus Citriodora is een boom die in gematigd en tropisch klimaat voorkomt. De plantaardige olie wordt uit de bladeren gehaald. Deze olie is krachtig tegen bijtende insecten en is uitermate afwerend. Wat wil je nog meer? Heerlijk comfortabel slapen op een perfect matras met een buitenhoes die Anti-Mug is. Twee vliegen in één klap.

 

Overheerst de geur van de hoes niet?

Door de bewegingen van jouw lichaam op deze matras, breken de micro-capsules. Hierdoor komt de geur van de Eucalyptus Citriodora vrij. De toegevoegde olie overheerst niet. Degene die er wel last van hebben zijn die irritante muggen. Die moeten niets hebben van deze geur, wat jou natuurlijk goed uit komt.

 

Is de hoes afneembaar en wasbaar?

De tijk zoals de buitenhoes ook wel wordt genoemd is afneembaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging. Dankzij weggewerkte ritssluitingen in de overtrek is de buitenhoes makkelijk afneembaar. De overtrek kan met behoud van het EcoShield®  in de wasmachine worden gewassen.

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0