100 dagen GRATIS uitproberen

 

Wij van Pure & Perfect snappen dat dit niet werkt, en we begrijpen heel goed dat wanneer jij online een matras gaat kopen jij het liefst het matras eerst zou willen testen. Om die reden geven we jou de kans om 100 dagen, geheel vrijblijvend, de Pure & Perfect matras uit te testen. En daarbij hoef je niet ingewikkeld te doen over het gebruik van eventuele beschermhoezen. Gewoon het matras gebruiken zoals je dat altijd doet. Ons 100 dagen gratis uitproberen beleid is van toepassing op één bestelling per adres en/of klant, met een maximum van twee een-persoonsmatrassen. 

 

Niet tevreden, bel of mail ons

Ben je niet tevreden over het matras? Geen enkel probleem. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over het matras, dan halen wij de Pure & Perfect matras kosteloos weer op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.  

 

Wat gebeurt er met het teruggestuurde matras?

Wij zijn transparant in onze werkwijze en hebben vertrouwen in ons Pure & Perfect matras. De matrassen die binnen 100 dagen retour komen worden niet meer verkocht via onze website maar doorgezet naar non-profit organisaties die de medemens een handje helpen.

anti-mug & anti-allergie

Pure & Perfect is een revolutionair matras, ontwikkeld voor maximaal slaapcomfort.
De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®
Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug.

Geregistreerde
ECO-Shield®
100%
Anti-Huismijt
anti-
bedwantsen
Nieuw
Anti mug

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Pure & Perfect


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0